Jamen dog! Hvor er JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt,
eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.

Velkommen

For foden af Molsbjerge og ganske tæt på dejlig børnevenlig badestrand, ligger Strands forsamlingshus.

Forsamlingshuset har gennem de seneste år, gennemgået en omfattende renovering, så det både ude og inde fremstår nutidigt og med moderne faciliteter.

Ofte udlejes forsamlingshuset til de mindre fester da kapaciteten er på 50-70 spisende gæster, dog kan forsamlingshuset rumme op til 100 personer, ved f.eks. foredrag, sangaftener osv.

Huset er fuldt udstyret med borde, stole og service til 100 personer. 

Køkkenet er smagfuldt indrettet med 2 store komfurer, køl og frost samt halvautomatisk industriopvaskemaskine. Udover festsalen, er forsamlingshuset udstyret med 3 toiletter, hvoraf et er med pusleplads og handicapvenlig indretning.

Scene, med musikanlæg der kan kobles op på PC eller smartphone, samt sceneforhæng; desuden en stor repos der er indrettet til børneafdeling med bordfodbold, spil samt hyggekrog.

WiFi-forbindelse indgår gratis i lejen.

Forsamlingshuset er energivenligt indrettet med varmepumper, så varmeudgifterne kan holdes på et minimum, selvom forsamlingshuset lejes i vinterhalvåret.

Huset er røgfrit, der er opsat udendørs askebægre ved bagdøren.

Udenfor findes en stor fritliggende parkeringsplads med overdækket ryger/grillrum, flere borde/bænkesæt, et udvalg i børnelegetøj og cykler.

Affalds- og flaskecontainer. 

Alm. flagstang med flag samt telemast, hvor det store flag kan blive hejst (kræver dog hjælp fra udlejer), 4 små flag og rød løber til fri placering.


© Strands Forsamlingshus 2020 Kontaktperson: Niels Buch tlf.: 5360 1300
96,468 unikke besøg |